search-icon

Εταιρικό προφίλ

Από το 1885, με τη δημιουργία του πρώτου παραδοσιακού κρεοπωλείου στο Ζάρκο Τρικάλων, μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, η ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ εξελίχθηκε σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα μόνιμο προσωπικό. Με εμπειρία, γνώση, μεράκι κι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγονται καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτωντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας και γεύσης καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όραμα μας ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

134 Χρόνια τέχνη & ποιότητα

Εγκαταστάσεις & στόλος

Τεχνογνωσία, ποιότητα, αφοσίωση, αξιοπιστία, τα βασικά συστατικά.... της συνταγής μας!

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με συνολικό εμβαδό χώρων παραγωγής και αποθήκευσης 5000τ.μ, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία ώστε να ανταποκρίνονται στους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Επενδύουμε διαρκώς σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό κι αναβαθμίζουμε τις τεχνικές μας δυνατότητες για την παραγωγή βέλτιστων προϊόντων.

Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας σε κανόνες Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και ατομικής υγιεινής επιτυγχάνοντας συνεχή βελτίωση στις παραγωγικές μας διαδικασίες.

Αξιοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να ανταποκριθούμε στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας με ευθύνη και συνέπεια.
Ελέγχουμε καθημερινά τα προϊόντα μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμών ώστε τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά να είναι πάντα άριστα.

Στοχεύουμε στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας ιδρύοντας δύο υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αυξάνοντας συνεχώς τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών ψυγείων μας.

Η «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.» εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000 : 2005.

Ποιότητα

Η επιλογή των κρεάτων μας

Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας βάσει αυστηρών κριτηρίων υγιεινής και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του κρέατος από το πρώτο κιόλας στάδιο.

 

Τα κρέατά μας προέρχονται από:

  • Τις ιδιόκτητες φάρμες Ελασσόνας καθώς και αυστηρά επιλεγμένες, αποκλειστικές για την εταιρία, ελληνικές κτηνοτροφικές μονάδες αμνοεριφίων, αιγοπροβάτων, χοιρινών και βοοειδών, με εκτατικό σύστημα εκτροφής στα θεσσαλικά, μακεδονικά και ηπειρώτικα βοσκοτόπια και ζωικό πληθυσμό αποτελούμενο κυρίως από εγχώριες φυλές.
  • Ελληνικές πιστοποιημένες πτηνοτροφικές μονάδες.
  • Κορυφαίους ευρωπαϊκούς πιστοποιημένους οίκους παραγωγής χοιρινού.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των α’ υλών, πραγματοποιούνται καθημερινά μετρήσεις κρίσιμων παραμέτρων (Ph, T, κτλ) από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας και τακτικά μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις από εξωτερικά εργαστήρια διαπιστευμένα από τον ΕΣΥΔ.

MADE IN SHEEPFISH