Menu

Ιστορικό

Κασιδης κρεατοσκευάσματα

1885: Ανοίγει το πρώτο παραδοσιακό κρεοπωλείο της οικογένειας στο Ζάρκο Τρικάλων.

1918: Το κρεοπωλείο μεταφέρεται στον Τύρναβο Λάρισας.

1965: Η οικογένεια Κασίδη εκσυγχρονίζει το κρεοπωλείο για να καλύψει τη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών της.

2000: Οι αδελφοί Αθανάσιος και Γεώργιος Κασίδης ιδρύουν την ατομική εταιρία Κασίδης Αθανάσιος.

2004: Η αύξηση πωλήσεων και η συνεχής ζήτηση οδηγεί στη σύσταση της Κασίδης Α.Ε.

2005: Εγκαινιάζονται οι νέες, υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λάρισα.

2006: Η Κασίδης Α.Ε δραστηριοποιείται επιτυχώς στην επεξεργασία και τυποποίηση κρεατοσκευασμάτων.

2007: Εγκαινιάζονται οι νέοι χώροι παραγωγής και αποθήκευσης και η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς στην επεξεργασία και τυποποίηση πουλερικών.

2009: Η εταιρεία ολοκληρώνει τη νέα επέκταση των χώρων παραγωγής και των ψυκτικών θαλάμων της. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ανέρχονται πλέον σε 5000 τ.μ.

2010: Ιδρύεται υποκατάστημα αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

2013: Ιδρύεται υποκατάστημα αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της εταιρείας στην Αττική.

2014: Εξαγορά της Βιομηχανικής Αγοράς Κρεάτων Λαρίσης Α.Ε. (ΒΑΚΡΕΛ Α.Ε.), η οποία φέρει πλέον τον διακριτικό τίτλο ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. Επισκευθείτε το site

2016: Η εταιρία ολοκληρώνει το νέο κτίριο διοίκησης στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στον Τύρναβο Λάρισας.