Menu

Εγκαταστάσεις

Κασίδης Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με συνολικό εμβαδό χώρων παραγωγής και αποθήκευσης 5000τ.μ, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Εφαρμόζεται συνεχής μονόδρομη ροή παραγωγής και η επεξεργασία διαφορετικών προϊόντων κρέατος πραγματοποιείται σε σαφώς διαχωρισμένους χώρους ώστε να αποφεύγεται η διασταύρωση και η μικροβιακή επιμόλυνση.

Η παραγωγική μονάδα περιλαμβάνει:

  • Ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης νωπών με θερμοκρασία λειτουργίας 0-2 βαθμούς C και θαλάμους κατάψυξης με θερμοκρασία λειτουργίας ≤ -20 βαθμούς C για τα κατεψυγμένα προϊόντα.
  • 2 φούρνους ταχείας ψύξης όπου τα προς κατάψυξη προϊόντα υποβάλλονται σε ψυχρό shock (shockfreeze) σε θερμοκρασία ≤ -35 βαθμούς C προκειμένου να ανασταλεί η ανάπτυξη μικροοργανισμών και να διατηρηθούν τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.
  • Κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης με θερμοκρασία λειτουργίας ≤ 12 βαθμούς C.
  • Ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμών τόσο για τον ποιοτικό και γευστικό έλεγχο πρώτων υλών και τελικών προϊόντων όσο και για το σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων.
  • Σαφώς διαχωρισμένο χώρο για τη συνεχή πλύση του βοηθητικού εξοπλισμού της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Σταθμό αυτόματου ελέγχου διέλευσης του προσωπικού στο χώρο της παραγωγής.

thumbnail

thumbnail

thumbnail

thumbnail

thumbnail

thumbnail

α 178

f 100

imp 324

pe 168